De Zuivelfabriek van Hongxingsmeiling enterprised 17de China-ASEAN Expo

December 3, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De Zuivelfabriek van Hongxingsmeiling enterprised 17de China-ASEAN Expo

De 17TH de Geitzuivelfabriek van China-ASEAN Expo Hongxing Meiling is op de show

                                                                                            

laatste bedrijfsnieuws over De Zuivelfabriek van Hongxingsmeiling enterprised 17de China-ASEAN Expo  0

 

In 26 November, 2020, voor het aanleggen van één riem en weg, die digitale economiesamenwerking versterken, was 17de China-ASEAN Expo open in Nanning, Guangxi-provincie van China. Dit is de eerste keer om de wijze van „fysieke Tentoonstelling + wolk Expo“ goed te keuren. De fysieke tentoonstelling omvat hoofdzakelijk binnenlandse deelnemers en de organisaties van buitenlandse ondernemingen in China, terwijl de deelnemers overzee hoofdzakelijk aan „wolk Expo“ deelnemen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Zuivelfabriek van Hongxingsmeiling enterprised 17de China-ASEAN Expo  1


Meer dan 20 beroemde ondernemingen van Shaanxi-provincie, namen deze Expo deel om de producten met speciale kenmerken van Shaanxi-provincie bekend te maken en te bevorderen. De Zuivelfabriek van Hongxingsmeiling werd deelgenomen als vertegenwoordiger van Shaanxi-het merk van de geitmelk.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Zuivelfabriek van Hongxingsmeiling enterprised 17de China-ASEAN Expo  2


Als Beroemd merk van de onderneming van de geitmelk, met behulp van het internationale platform van China-ASEAN Expo.Hongxing Meiling toonde de Zuivelfabriek zijn volledig gamma van producten in Shaanxi-Paviljoen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Zuivelfabriek van Hongxingsmeiling enterprised 17de China-ASEAN Expo  3

 

Op de middag van 28 November, bezocht Tang Yugang, de adjunct-directeur van het Provinciale Ministerie van Shaanxi van Handel, de cabine van Hongxing Meiling voor onderzoek en begeleiding, en proefte Meiling de vloeibare geitmelk, volledig bevestigd aan onze verwezenlijkingen op geit zuivelproducten gaven.

laatste bedrijfsnieuws over De Zuivelfabriek van Hongxingsmeiling enterprised 17de China-ASEAN Expo  4

 

Door onze voordelen van de „zuivere verse verwerking van de geitmelk, had het lage temperatuurnatte procédé, rijk aan actieve voeding“, het Meiling-poeder van de geitmelk vele te raadplegen, te bespreken en te proeven bezoekers aangetrokken.

laatste bedrijfsnieuws over De Zuivelfabriek van Hongxingsmeiling enterprised 17de China-ASEAN Expo  5

17de ASEAN Expo kwam aan een succesvolle conclusie op 30 November. De Zuivelfabriek van Hongxingsmeiling zal de gehele industriële ketting als stichting, nemen en zal strikt de kwaliteit controleren om Shaanxi-geitmelk te maken over de wereld gaan.

 

De Zuivelfabriek van Hongxingsmeiling verheugt zich voortaan op uw samenwerking.